Szakértői festmény azonosítás

Festmény azonosítás szakértelemmel

Az óriási kereslet miatt a festmény eladás nagyobb összeget hozhat az értékesítőnek. A képértékesítés előtt nagyon fontos lehet a festmény azonosítás. A képtulajdonos a szakértő bevonásával pontos információkat tudhat meg a festményéről, illetve annak piaci értékéről.

Festmény azonosítás szempontjai

A festményekért kapott összeg rengeteg szemponttól függhet. Értelemszerűen a legfontosabb, hogy eredeti legyen a műalkotás, ha tudjuk bizonyítani, hogy igazi a mű, akkor az pozitívan fog hatni a festmény eladásra. Következő szempont a kép alkotójának a népszerűsége. Bár a nagyközönség számára ismeretlen művészek is készítenek számtalan csodálatos festményt, de a gyűjtők jobban kedvelik a már ismert alkotókat. Fontos, hogy a művész mely alkotói korszakából származik a műremek, hiszen a festők stílusa gyakran változott, s ez is befolyásolhatja a kép értékét. Ebből következik, milyen a festmény stílusa. Sokan az avantgárdot, a naturalizmust, a futurizmust, vagy a szürrealizmust kedvelik. Elképesztően fontos a festmény, illetve a keretének az állapota. Sok műkedvelő nem szeretne a restaurálási munkákkal szenvedni. Érdemes még megemlíteni a festmény elkészítési módját, mert számos technika és eszköz létezik a létrehozásukra. A legértékesebbek általában az antik olajfestmények. Természetesen a legeslegfontosabb szempont, hogy a leendő vásárlóra hogyan hat a kép. Ez azonban nem általánosítható.

Ezeket a szempontokat szakértő segítségével könnyedén meg tudhatja az eladó. Így erősen ajánlott szakemberhez fordulni.

A megbízható festmény felvásárlás

Ha ki akarja egészíteni jövedelmét, szeretné elvinni a családját nyaralni, esetleg új bútorokra vágyik lakásában, vagy csak kíváncsi a nappalijában lévő festmény értékére, akkor keresse a Budapest Antikot! Galériánk elképesztő tapasztalattal rendelkezik a festmény eladás, valamint az antik olajfestmény felvásárlás területén. Cégünk kiváló műszakértőket foglalkoztat, akik hihetetlenül pontos értékbecslést végeznek az eladásra kínált festményeken. Keresse galériánkat és kollégáink máris munkához látnak. A Budapest Antik munkatársai nagyon rövid időn belül, országosan ingyenes kiszállással mérik fel a műalkotások valódi értékét. Ráadásul a szintén ingyenes értékbecslés után MI azonnal készpénzzel fizetünk a piaci árakat figyelembe véve kiemelten magas áron!

Amennyiben további kérdései adódnának a festmény azonosítással kapcsoltban, tegye fel őket bátran! Keressen bennünket a 06302346820-as telefonszámon, vagy töltse ki kapcsolati űrlapunkat!

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.