Régiség felvásárlás Pécs és vonzáskörzetében

Értékes Zsolnay darabok Pécsen

A tapasztalatok azt mutatják, hogy vidéken könnyebben lehet antik tárgyakat eladni, mint Budapesten. Például a régiség felvásárlás Pécs és körzetében új erőre kapott. A fővárosi értékesítésnél hátrány, hogy a sok eladó miatt csökkenhet az érdeklődés, illetve ritkábban kerülnek elő igazi ritkaságok, amikre a műkedvelők vágynak.

Pécs és öröksége

Budapestet, Debrecent, Szegedet és Miskolcot követően Pécs Magyarország ötödik legnagyobb települése, valamint a Dunántúl legnagyobb városa. Baranya megyeszékhelye mindig soknemzetiségű város volt.

Pécset már II. század elején kelta és pannon törzsek lakták a Római Birodalom által alapított Sopianae-ban – a város ókeresztény temetőit az UNESCO Világörökségi Bizottsága 2000-ben vette fel a világörökségi listájára. Pécsnek már a magyar államalapításnál fontos szerepjutott, mivel a Pécsi Egyházmegyét 1009-ben maga Szent István alapította.

1367-ben hazánk első egyeteme is itt létesült Nagy Lajos alapításával. A középkorban a híres humanista költő, Janus Pannonius püspök az ország kulturális és művészeti életének egyik központjává tette.

A 150 éves török hódoltság idején páratlan építészeti csodák épültek a városban: Gázi Kászim pasa dzsámija a mai napig a városi főterén áll.

Pécs 1780-ban Mária Teréziától kapott szabad királyi városi rangot, amely után megindult a polgárosodás és a gazdasági fejlődés.

A baranyai város ipara a XIX. századtól vált ismertté, elsősorban a Zsolnay Porcelángyár díjnyertes termékei miatt. 

város nemzetiségei: magyarok, horvátok és svábok mai napig békében élnek egymás mellett ebben a gazdag kulturális polaritásban.

2010-ben Pécs a németországi Essennel, valamint a törökországi Isztambullal együtt Európa egyik kulturális fővárosa lett.

Hála a történelmi örökségnek a régiség felvásárlás virágzik Pécsen és környékén.

Régiség felvásárlás Pécsen

Régiség eladás azonnal készpénzért!

A Budapest Antik nagyon régóta foglalkozik régiségkereskedelemmel. Tapasztalt munkatársaink az eladók legnagyobb megelégedettségére hosszú évek óta kötnek remek üzleteket szerte az országban. Válassza cégünket, ha megbízható felvásárlót keres régiségeinek! Galériánk egyaránt rendelkezik fővárosi és vidéki ügyfelekkel, hiszen mi Budapesttől Szegedig, Pécstől Sopronig állunk a kuncsaftok rendelkezésére. Ráadásul a felvásárlás előtt ingyenes értékbecslést kínálunk, sőt az eladás során akár azonnal készpénzzel fizetünk a régiségekért!

Amennyiben további kérdései adódnának a régiségek eladásával kapcsoltban, tegye fel őket bátran! Keressen bennünket a 06302346820-as telefonszámon, vagy töltse ki kapcsolati űrlapunkat!

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.