Ingyenes online festmény értékbecslés ❗️❗️

ingyenes festmény értékbecslés

Egy értékbecslés eldöntheti, vajon érdemes-e megtartania vagy éppen eladnia antik festményét. Az értékbecslés nagyszerű alkalom lehet arra, hogy megtudja, valójában mennyit is érnek féltve őrzött műtárgyai.

Az online festmény értékbecslés 4 lépése

Galériánk kötöttségek nélküli, ingyenes festmény értékbecslést kínál online meglévő és leendő ügyfeleink részére.

A következőkben összegyűjtöttük a festmények értékbecslésének legfontosabb lépéseit és részleteit.

1. Készítsen egy éles és megfelelően megvilágított fotót felbecsültetni kívánt festményről. A festményt egy egyszínű háttér (lehetőleg fehér) előtt, nappali világosságban fotózza.

2. Töltse ki a weboldalunkon található kapcsolati formulát, ahol tallózni is tudja festményéről készült képeit. Azonban, ha Ön inkább e-mailben juttatná el hozzánk műalkotásáról készített felvételeit, akkor a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keressen fel bennünket. Fontos, hogy bármelyik megkeresési formát választja, üzenete tartalmazza nevét, telefonszámát és e-mail címét egyaránt.

3. Amennyiben bármilyen háttér-információval rendelkezik a festménnyel kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk azokat, hogy a legpontosabb értékbecslést készíthessük el.

4. Végezetül, bármilyen kérdése adódna, írja meg nekünk.

Ezen egyszerű szempontokat betartva akár órákon belül sor kerülhet a festmény ingyenes értékbecslésére. A megállapított értéket követően, galériánk szakemberei ajánlatot tesznek a festmény azonnali készpénzes felvásárlására. 

A festmény felvásárlás menete

A régi festményekre hatalmas a kereslet a műkincspiacon. Műkedvelők egy-egy képért óriási vagyonokat fizetnek, hogy a nappalijukban kitehessék kedvenc festőjük egyik képét. A bizonytalan gazdasági világválság nem roppantotta meg a régiségkereskedelem menetét, az továbbra is nagyon biztos lábakon áll. A múzeumok, kiállítások most sok helyen zárva vannak a világban, ám az internet új lehetőségeket kínál az eladóknak és a vásárlóknak egyaránt. Például az ingyenes online festmény értékbecslést. A személyes kontaktok csökkentésének szomorú időszakában az internetes felmérés a legbiztonságosabb módja, hogy pontos becslést kapjuk az értékesíteni kívánt régi festményről. Otthonunk kényelméből, biztonságosan csupán néhány kattintással elvégeztethetjük az állapotfelmérést. Nem kell idegent fogadnunk az ingatlanunkban, vagy személyesen befáradnunk a régiségkereskedésbe, ezzel akár felborítva szoros napirendünket.

Nagyon fontos a festmény értékbecslés!

A festmény eladás előtt érdemes felbecslést végeztetni szakértőkkel. A festmény értékbecslés során rájöhetünk, hogy pontosan mennyit ért az értékesítésre szánt kép. Az üzletkötés előtt már tisztában lehetünk régi festményünk kulturális értékével, s így biztosan nem válunk átverés áldozatává. Sajnos a hírekben rengeteg olyan történetet lehet olvasni, amikor a laikus eladótól jóval a műkincspiaci áron alul vette meg a vásárló a festményt, majd busás haszonnal adta tovább másnak. Rendkívül fontos, hogy a becsléssel megbízható galériát, régiségkereskedőt keressünk fel. Érdemes a kiválasztott cégnek utánanézni, s tájékozódni a korábbi ügyfeleik elégedettségi mutatójáról. Kis szerencsével nemcsak megbízható és tapasztalt szakembereket foglalkoztató galériát fogunk találni, de a becslést követően lehetséges, hogy már az eladást is nyélbe tudjuk ütni. A festmény eladásból szép összeggel gazdagodhat családunk pénztárcája, az értékesített kép pedig megmenekült a szemetestől és büszkén lóg új gazdája otthonában a falon.

Festmény értékbecslés kollégáinkkal

Galériánk szakemberei hosszú évek kemény munkája során rengeteg tudást, tapasztalatot szereztek a régiségkereskedelemben. Megbízható, ügyfélbarát alkalmazottaink az ország egész területén ingyenesen szállnak ki, hogy elvégezzék a kliensek antik tárgyairól az ingyenes állapotfelmérést. Az óriási érdeklődés miatt munkatársainknak eltarthat egy-két napig, amíg fel tudják Önt keresni otthonában, hogy elvégezzék a becslést. Szerencsére a modern korban csupán pár fotó készítésével és feltöltésével néhány óra leforgása alatt pontosan megtudhatja, hogy mennyit ér a nagyszülők hálószobájában lévő kép. Az online festmény értékbecslés során ugyanolyan nagyszerű állapotfelmérést fog kollégainktól kapni, mintha személyesen bonyolították volna a műveletet. Ne feledje, nem csak a legjobb szakembereket foglalkoztatjuk, de cégünk kiemelten magas áron, akár azonnal készpénzzel fizet a festmény felvásárlás során.

Amennyiben további kérdései adódnának a festmény értékbecsléssel és felvásárlással kapcsoltban, tegye fel őket bátran! Keressen bennünket a 06302346820-as telefonszámon.

Keressen fel bennünket bizalommal!

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.