A pécsi Zsolnay porcelángyár

Hazánk legcsodálatosabb kézműves alkotásai a Zsolnay porcelángyárban készülnek. A dísztárgyak egyik különlegessége, hogy a különböző Zsolnay porcelán jelzések miatt könnyedén megállapítható, mikor gyártották a terméket. A gyönyörű eozinos festésű Zsolnay porcelánokat szívesen vásárolják szerte a világban.

Antik bútor eladás készpénzért

A gazdasági válság kellős közepén is óriási a kereslet a régi asztalokra, szekrényekre, székekre, így tehát egy antik bútor eladás során jelentős bevételhez juthatunk. Az antik bútoroknak nemcsak az eszmei és a kulturális értéke lehet hatalmas, hanem egyes darabokért műkedvelők rengeteg pénzt áldozhatnak.

Hogyan adjunk el festményt?

A gazdasági világválsággal járó koronavírus-járvány idején munkahelyek szűnnek meg, emberek kerülnek utcára, mindenki próbál plusz bevételhez jutni. Ennek egyik módja antik tárgyaink, vagy felesleges régi bútoraink értékesítése. Ezek közül a legjövedelmezőbb a festmény eladás. Ilyenkor a tulajdonos zsebébe szép összeg szokott kerülni. Ha ezen a pénzszerzési lehetőségen gondolkozunk, akkor jogosan tehetjük fel a kérdést: „Hogyan adjunk el festményt”?

Online értékbecslő szolgáltatás

A hagyaték és a régiség felvásárlás előtt az eladónak mindig érdemes értékbecslést végeztetnie. Az internet korában már az otthon kényelméből gyorsan és egyszerűen lehet keresni online értékbecslő régiségkereskedőt. Az interneten végeztetett állapotfelmérés hasonlóan a személyes becsléshez pontos eredményt fog hozni az eladni kívánt tárgy értékéről.

Miből csináljunk pénzt? Régiségből!

Számos munkahely szűnt meg az elmúlt évben a hirtelen berobbant koronavírus-járvány és az azzal járó szigorú korlátozások miatt. Rengetegen azért küzdenek, hogy a napi betevőre fussa valamiből. Adódik a kérdés: „miből csináljak pénzt?” Az egyik legbiztosabb módja a plusz jövedelemszerzésnek, hogy körül nézünk a padlásunkon, a pincénkben, vagy a garázsunkban. Az ott tárolt holmijaink között akár hatalmas értékkel bíró tárgyak is lapulhatnak. A becsléshez és a kutatáshoz érdemes szakértő segítségét kérni. A régiségkereskedők szaktudásának köszönhetően gyorsan és könnyedén köthetünk előnyös üzletet!

Régiség és hagyaték felvásárlás Miskolcon és környékén

Sokan azt hiszik, hogy a Budapesten élők a vidéki lakosoknál könnyebben értékesítik eladni kívánt régiségeiket. Ez nem igaz, hiszen a vidéki nagyvárosok lakói szintén köthetnek sikeres üzleteket. A régiség felvásárlás Miskolc és környékén virágzik mostanában. A térség sajátosságaiból adódóan rengeteg ember él Miskolcon, ezért a város mára hatalmas potenciállal rendelkező műkincspiacot jelent. 

1. oldal / 5

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.

Kérem, válassza ki a csatolni kívánt fájlt.
Egy fájl maximális mérete 100 MB

  Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.