Festmény azonosítás szakértelemmel

Az óriási kereslet miatt a festmény eladás nagyobb összeget hozhat az értékesítőnek. A képértékesítés előtt nagyon fontos lehet a festmény azonosítás. A képtulajdonos a szakértő bevonásával pontos információkat tudhat meg a festményéről, illetve annak piaci értékéről.

Értékes Zsolnay darabok Pécsen

A tapasztalatok azt mutatják, hogy vidéken könnyebben lehet antik tárgyakat eladni, mint Budapesten. Például a régiség felvásárlás Pécs és körzetében új erőre kapott. A fővárosi értékesítésnél hátrány, hogy a sok eladó miatt csökkenhet az érdeklődés, illetve ritkábban kerülnek elő igazi ritkaságok, amikre a műkedvelők vágynak.

Szakértő festménybecsüs

Festmény eladás előtt a tulajdonosnak erősen ajánlott állapotfelmérést végeztetnie festménybecsüs szakemberrel. A jó és megbízható értékbecslésből a képtulajdonos pontos információkat kaphat a régi festményéről, antik olajfestményéről. A becslés során a szakértő megállapítja a kép korát, stílusát, készítési módját, származási helyét, készítőjét, illetve természetesen a festmény pénzügyi értékét. A festménybecsüs által végzett pontos értékbecslés szinte elengedhetetlen a festményeladó részéről. Becslés nélkül nehéz sikeres üzletet kötni!

A pécsi Zsolnay porcelángyár

Hazánk legcsodálatosabb kézműves alkotásai a Zsolnay porcelángyárban készülnek. A dísztárgyak egyik különlegessége, hogy a különböző Zsolnay porcelán jelzések miatt könnyedén megállapítható, mikor gyártották a terméket. A gyönyörű eozinos festésű Zsolnay porcelánokat szívesen vásárolják szerte a világban.

Régiség eladás Debrecen és környékén

Nagyon sok vidéken élő ember azt gondolja, hogy a budapesti lakosok sokkal könnyebben tudják eladni régiségeiket, mint a nem fővárosiak. Ez nem így van, mivel vidéken is lehet sikeres üzletet kötni, sőt az a tendencia, hogy vidéken inkább kerülnek elő értékes antik tárgyak, mint Budapesten! A régiség felvásárlás Debrecen és környékén újra fellendült. A „cívisvárosban” a történelmi sajátosságok miatt rengeteg ember él. Budapest után Debrecen hazánk második legnagyobb lélekszámú települése. A nagyszámú lakosság már önmagában óriási potenciállal rendelkező műkincspiacot jelent, viszont Debrecen más szempontból is csábító. A kelet-magyarországi város a csodálatos Tiszántúl szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi, illetve közlekedési központja.

Hogyan adjunk el festményt?

A gazdasági világválsággal járó koronavírus-járvány idején munkahelyek szűnnek meg, emberek kerülnek utcára, mindenki próbál plusz bevételhez jutni. Ennek egyik módja antik tárgyaink, vagy felesleges régi bútoraink értékesítése. Ezek közül a legjövedelmezőbb a festmény eladás. Ilyenkor a tulajdonos zsebébe szép összeg szokott kerülni. Ha ezen a pénzszerzési lehetőségen gondolkozunk, akkor jogosan tehetjük fel a kérdést: „Hogyan adjunk el festményt”?

1. oldal / 5

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.

Kérem, válassza ki a csatolni kívánt fájlt.
Egy fájl maximális mérete 100 MB

  Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.