A mai napig kevesen vannak vele tisztában, mekkora értéket őriznek elfekvőben lévő régiségeik. Másfelől, a festmények, régiségek és hagyatékok felvásárlása szakértelmet igényel.

Régiség és hagyaték felvásárlás Miskolcon és környékén

Sokan azt hiszik, hogy a Budapesten élők a vidéki lakosoknál könnyebben értékesítik eladni kívánt régiségeiket. Ez nem igaz, hiszen a vidéki nagyvárosok lakói szintén köthetnek sikeres üzleteket. A régiség felvásárlás Miskolc és környékén virágzik mostanában. A térség sajátosságaiból adódóan rengeteg ember él Miskolcon, ezért a város mára hatalmas potenciállal rendelkező műkincspiacot jelent. 

Arany ékszer felvásárlás magas áron

Ha az ember eladja az arany ékszereit, nagyon körültekintően és óvatosan kell eljárnia. Az arany ékszer felvásárlás során a zálogházak, az ékszerészek vagy az ékszerüzletek helyett érdemesebb régiségkereskedőhöz fordulni. A régiségekkel kereskedők sokkal kisebb haszonkulccsal dolgoznak, mint a zálogházak. A régiségkereskedők nem fizetnek piaci áron alul az arany ékszer felvásárlása során, ellentétben a zálogházak vagy az ékszerüzletek gyakorlatával.

Régi képeslapok és üdvözlőlapok felvásárlása

A régi hagyatékok egyik legizgalmasabb darabjai a régi képeslapok. Az előző generációktól örökölt képeslapok sokszor nemcsak eszmei, hanem anyagi értékkel is bírnak. A magyar képeslapkiadás 1896-ban, a millennium évében kezdődött, s bár sokan csak papírszemétnek tartják, a régi képeslapok minél idősebbek, annál többet érhetnek. Az ükszülők száz éves karácsonyi üdvözlete a dédszülők számára, akár az idei karácsonyi ajándékaink összegét biztosíthatja.

Antik és kortárs festmény eladás az ország egész területén

A festményekre óriási a kereslet a bizonytalan gazdasági válság idején is. Egy-egy régi képért szép összeg ütheti a tulajdonosok markát, akik sokszor nem is sejtik, hogy a szobafalon lógó festmény akár egy pillanat alatt megoldhatja a családjuk anyagi gondjait. Az elmúlt százötven év háborúi, válságai felforgatták a műkincspiacot. Ezért lehetséges az, hogy számos külföldi, vagy hazai festő művével találkozhatunk a családok otthonában.

Ha Ön a tulajdonában lévő festmény eladása mellett dönt, akkor nemcsak jól kereshet az üzlettel, de lehetséges, hogy egy elveszettnek hit műremeket ment meg az utókornak.

Hagyaték felszámolás és lakáskiürítés az ország teljes területén

Sajnos előfordul, hogy a felmenő generációktól örökölt hagyaték feleslegessé válik. Az ember sokszor nem képes tárolni a dédpapa asztalát, a dédmama könyvespolcát, gyertyatartóját, vagy az ősök egyéb ingóságait.

1. oldal / 5

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.

Kérem, válassza ki a csatolni kívánt fájlt.
Egy fájl maximális mérete 100 MB

  Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.