HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS

 

Gyorsan el szeretné adni a hagyatékát, hogy azonnal készpénzhez jusson? Galériánkkal az értékbecslésre és hagyatéka felvásárlására Budapesten kívül az ország többi területén is lehetőséget nyújtunk.

 

Mindezt ingyenes helyszíni kiszállással.

 

hagyaték felvásárlás készpénzes fizetéssel

HÍVJON BIZALOMMAL, VAGY KERESSEN E-MAILBEN!

 

INGYENES ÉRTÉKBECSLÉS 

HÍVÁS

 

Tel: 06302346820

E-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

Antik régiség és hagyaték felvásárlás Pest megyén kívül is

Ha a közelmúltban örökölt vagy éppen a régóta padláson porosodó hagyatékát értékesíteni szeretné, csapatunkkal készséggel állunk rendelkezésére. Hagyaték szó alatt az elhunyt személy vagyonát értjük, amelyet az utódoknak és rokonoknak hátrahagy. Amennyiben nem tart igényt rájuk, ne ajándékozza vagy adja el méltánytalan áron őket az interneten vagy egy helyi piacon, inkább profitáljon belőlük, és értékesítse valódi hagyaték felvásárlók számára.

Melyek a leggyakrabban eladott hagyatéki vagyontárgyak?

Régiség és hagyaték felvásárlás készpénzért

Teljes körű hagyaték és régiség felvásárlás

Akár egy közeli hozzátartozója által örökölt antik tárgyakat és egyéb ingóságokat, akár az újonnan megvásárolt ingatlanában talált értékesnek tűnő antikvitásokat, még nem feltétlenül tudhatja, hogy milyen értéket is képviselnek a birtokában lévő vagyontárgyak. Sajnos sok esetben ezek a kisebb-nagyobb értékkel bíró tárgyak a kukában végzik, vagy egy ismerős szinte fillérekért vásárolja fel őket. Ne hagyja, hogy az akár hatalmas eszmei értékkel bíró műalkotásai és antik tárgyai csak úgy kicsúszannak a kezei közül.

Régiségek, hagyatékok értékbecslése és felvásárlása

Lehet, hogy kifejezetten értékes vagyontárgyak vannak a birtokában!

Sokszor hallhatja a hírekben, hogy a teljes hagyaték felvásárlások során és a garázsvásárokon, vagy a raktárvásárokon rendkívül értékes festményekre, szobrokra vagy antik bútorokra bukkannak a lelkes gyűjtők és régiségkereskedők. Az antik tárgyakat már csak ezért sem szabad a szemetesbe dobni, hanem érdemes értékbecslés segítségével meghatározni a valódi értéküket.

Gyakran az elsőre értéktelennek tűnő, ütött-kopott tárgyak képviselnek igazán kimagasló értéket. Ahhoz, hogy kiderítse, mennyit is érnek az újonnan örökölt vagy kapott vagyontárgyai, először is tanácsos igazi szakértőkkel megvizsgáltatni azokat. Így garantáltan elkerüli a hagyatéka eltékozlását, és pontosan annyit kaphat értük, amennyit azok a mai piacon ténylegesen megérnek.

Velünk akár órákon belül készpénzt láthat a hagyatékából

Galériánkkal teljes körű hagyaték felvásárlást és ingyenes értékbecslést kínálunk minden ügyfelünk és partnerünk számára. Az ország egész területén ingyenes kiszállást biztosítunk – Budapesttől Debrecenig, Soprontól Szegedig. Így Önnek nincs vesztenivalója, hiszen legrosszabb esetben – ha nem tartja megfelelőnek az általunk javasolt ajánlatot – megtartja a vagyontárgyait, és új felvásárlók után néz.

Hogyan történik a hagyaték felvásárlás?

1. Kapcsolatfelvétel

Első lépésként keressen minket bizalommal a 06302346820 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Kollégáinkkal egy Önnek alkalmas időpontban a helyszínre érkezünk, hogy megtekintsük a szóban forgó vagyontárgyakat. Az ország teljes területén ingyenes kiszállást biztosítunk, így ha minket választ, semmilyen kiadással nem kell számolnia.

2. Hagyaték értékbecslés

Tapasztalt szakembereinkkel feltérképezzük vagyontárgyai értékét, majd konkrét ajánlatot adunk Önnek. Részletesen szemügyre vesszük a legkisebb festményeit és a legnagyobb antik bútorait is, majd a piaci árak alapján megbecsüljük azok értékeit. Amennyiben az ajánlatot megfelelőnek tartja, már csak a tranzakció marad hátra.

3. Vásárlás

A hagyatékát minden esetben készpénzbeli fizetéssel és azonnali szállítással vesszük át. Ennek köszönhetően rögtön helyet szabadítunk fel az ingatlanában, és egészen a felsöprésig vállaljuk hagyatéka elszállítását.
Ha gyorsan és egyszerűen szeretne pénzt látni a vagyontárgyaiból, hívjon minket bizalommal a 06302346820 telefonszámon, vagy írjon üzenetet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre.

Cégünk lakáskiürítést, örökség felszámolást és garázs lomtalanítást is vállal

Intézzen el mindent egy csapásra – kösse egybe a lakása vagy garázsa kiürítését és lomtalanítását a hagyaték felvásárlással. Így rengeteg időt és pénzt spórolhat, hiszen nem kell külön csapatot keresnie az egyik vagy másik feladat elvégzéséhez.

Miért minket válasszon?

 • Ingyenes helyszíni kiszállást biztosítunk. Az ország teljes területén díjmentes kiszállással látogatunk el Önhöz, hogy felmérjük a birtokában lévő vagyontárgyak pontos értékét.
 • Ingyenes értékbecslést nyújtunk. Nálunk az értékbecslés sem kerül pénzbe, így semmit nem veszíthet a találkozásunkkal. Kollégáinkkal azonnali árajánlatot adunk.
 • A legmagasabb áron vásároljuk fel hagyatékát. Profitáljon a lehető legtöbbet régisége vagy hagyatéka eladásából, és döntsön a Budapest Antik Galéria mellett.

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.