BUDAPEST ANTIK

HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS

hagyaték felvásárlás készpénzes fizetéssel

HÍVJON BIZALOMMAL!

INGYENES ÉRTÉKBECSLÉS 

HÍVÁS

 

Tel: 06302346820

E-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

Antik régiség és hagyaték felvásárlása

Egykoron és napjainkban is a társadalmi szokás részévé vált az idősebbekről a fiatalabbakra szálló hagyaték, az előző generációk egyfajta utolsó ajándékaként. Hagyaték szó alatt az elhunyt személy vagyonát értjük, amit az utódoknak és rokonoknak hátrahagy. Ilyen vagyontárgyak lehetnek festmények, porcelánok, antik bútorok, arany és ezüst ékszerek, antik órák, lakberendezési tárgyak, katonai tárgyak, régi pénzérmék és papírpénzek, illetve régi szőnyegek és teljes könyvtárak.

Teljeskörű hagyaték felvásárlás

Megeshet, hogy a hagyaték örököse ezen műtárgyakra és régiségekre nem tart igényt és pénzzé tenné őket. Előfordulhat az is, hogy egy megvásárolt ingatlan rejt számos értéket és antikvitást. Kár volna, ha a hatalmas eszmei értékkel bíró műalkotások és antik tárgyak a kukában végeznék, s így örökre megsemmisülnének! A hagyaték felvásárlás során lehetséges, hogy a magyarországi művészettörténet egy hiányzó értéke kerül elő. Sokszor lehet olvasni a hírekben, hogy teljeskörű hagyaték felvásárlások alkalmával, garázsvásárokon, vagy raktárvásárokon milyen értékes festményekre, porcelánokra, antik bútorokra bukkannak a régiségkereskedők, gyűjtők, művészettörténészek. Ezért sem szabad az antik tárgyakat a szemetesbe dobni.

Régiség és hagyaték felvásárlás készpénzért

 

Készpénzes hagyaték felvásárlás akár órákon belül

Galériánk teljeskörű hagyaték felvásárlást kínál, illetve ingyenes értékbecsléssel áll ügyfeleink és partnereink rendelkezésére. Szakembereink ingyenes kiszállást biztosítanak az ország egész területén: Budapesttől Debrecenig, Soprontól Szegedig. A megállapított értéket követően, akár órákon belül sor kerülhet a hagyatékok és régiségek készpénzes felvásárlására. Galériánk hosszú évtizedek óta foglalkozik hagyaték és régiség felvásárlással. Tapasztalt kollégáinkat az esztendők nagyfokú szakértelemmel és hatalmas szakmai tudással ruházták fel.

Régiségek, hagyatékok értékbecslése és felvásárlása

Régiség, hagyaték, régi és antik festmények, arany és ezüst ékszerek, antik órák, antik bútorok, katonai tárgyak, lakberendezési tárgyak, régi pénzérmék, régi képeslapok és papírpénzek, illetve régi szőnyegek és könyvek kapcsán a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonszámunkon: 06302346820 kérhet ingyenes értékbecslést vagy ajánlatot. Keressen fel bennünket bizalommal, hiszen galériánk a legmagasabb áron vásárolja fel régiségeit és hagyatékát!

Cégünk vállal teljes hagyaték felvásárlást, lakáskiürítést, örökség felszámolást és garázs lomtalanítást is.

Érdekességek a régiségekről és a hagyatékokról

 • A valaha legdrágábban licitre bocsátott antikvitás 2010-ben, az Egyesült Királyságban kelt el. A régiség nem kevesebb, mint 53.000.000 Fontért került új tulajdonosához. A vázát a Pinner Qing dinasztia birtokolta, mely az 1740-es évek körül készülhetett.
 • A mindenki által jól ismert, híres zenész, Michael Jackson kedvenc hobbija régiségek gyűjtése volt. A kollekciója több, mint egy milliárd Amerika Dollárt kóstált! A gyűjteményébe francia tükrök, bútorok, porcelánok és porcelán figurák tartoztak.
 • A XIV. Lajos francia király által felépített Versailles-i kastély tükörtermében több, mint 300 tükör található. Abban az időben a tükröt luxusnak tartották, amihez csak kiváltságosak juthattak hozzá.
 • Habár az első evőkanál a római civilizációból származik, használatának népszerűségét csak a középkorban nyerte vissza.
 • A világ legrégebbi lőfegyvere a 13. század környékén készülhetett, melyet Kínában találtak meg.
 • Az régi órák gyűjtése a legelterjedtebb a világon. Az óragyűjtők akár egész vagyonokat fizethetnek az antik időmérő eszközökért.
 • A világ legnagyobb könyvtára – fizikai méretei és a tárolt dokumentumok száma szerint – az Amerikai Egyesült Állomokban található Kongresszusi Könyvtár, amelynek négy épülete Washingtonban van. A könyvtár az 1800. évi kongresszusra épült. A könyvtár a XX. századra kimagasló szerepet szerzett magának az értékek megőrzésében.
 • A Zempléni-hegység lábánál, egy pici városban felbecsülhetetlen értékű gyűjtemény látogatható. Szerencsen, a Zempléni Múzeumban tekinthető meg hazánk legnagyobb képeslapgyűjteménye, amelyben található domborított, kézi festésű, illetve 1900-ban készített képeslap is. Magyarországon a képes levelezőlapok megjelenését 1896-ra datálják a szakértők.
 • A világ egyik legrégebbi bélyegének gazdag és színes története van. A bélyeget 1856-ban gyártották. Manapság magyar pénzre átszámítva több, mint 4,5 milliárd forintot ér. A világ első bélyegét 1840. május 1-jén bocsátották ki, Nagy-Britanniában nyomtatták.
 • A régészet talán legfantasztikusabb felfedezése Tutanhamon sírjának feltárása volt. Az Királyok völgyében fekvő sírkamrából a fáraó múmiája mellett számos felbecsülhetetlen értékű használati tárgya került elő.

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.