ANTIK ÓRA FELVÁSÁRLÁS

 

Segítségünkkel pontosan kiderítheti, mennyit is ér a birtokában lévő antik óra. Galériánkkal díjmentes értékbecslést végzünk, majd konkrét árajánlatot adunk az antik óra felvásárlására Budapesten kívül is. Az ország teljes területén elérhetők vagyunk, így legyen bárhol is, minket bátran kereshet.

 

Mindezt ingyenes helyszíni kiszállással.

 

antik óra felvásárlás készpénzért

HÍVJON BIZALOMMAL, VAGY KERESSEN E-MAILBEN!

 

INGYENES ÉRTÉKBECSLÉS 

HÍVÁS

 

Tel: 06302346820

E-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

Antik, régi óra felvásárlás

Az antik órák – akárcsak a bútorok – rendkívül keresettek napjainkban, hiszen rengeteg régiségkereskedő és gyűjtő érdeklődik irántuk. Azonban mielőtt a régi óráját egy ismerősének elajándékozná vagy eladná, érdemes értékbecslés segítségével felmérni a pontos értékét. Tapasztalt csapatunkkal egyrészt megállapítjuk az órája értékét, másrészt azonnali ajánlatot nyújtunk a megvásárlására.

Így Ön biztosan a piaci ár szerinti összegért értékesítheti az óráját, és nem kell azon aggódnia, hogy csak utólag derül ki a vagyontárgya tényleges értéke. Velünk nem veszíthet, hiszen minden érdeklődő számára ingyenes értékbecslést és kiszállást biztosítunk az ország teljes területén. Tegyen minket próbára, és ismerje meg az árajánlatunkat, amelyet ha elfogadhatónak talál, azonnali és készpénzbeli fizetéssel vásároljuk meg az antik óráját.

antik óra értékbecslés és felvásárlás

Milyen típusú órákat keresünk felvásárlásra?

 • Falióra
 • Kakukkos óra
 • Utazó óra
 • Zsebóra
 • Karóra
 • Arany és ezüst óra

Az órák típusait tekintve nincsenek kikötéseink, ezért legyen bármilyen antik órája is, szívesen megbecsüljük az értékét, majd helyszíni árajánlatot teszünk.

Az antik órák értéke – mennyi az annyi?

Egy antik óra értékét a márkája és a gyártási ideje, továbbá az állapota is befolyásolja. Ha az óra kifejezetten ritkaságnak számít, és még az eredeti tokja is a kezében van, minden bizonnyal remek ajánlattal tudunk előállni. Az óra márkájától és állapotától függetlenül, minden esetben elvégezzük az értékbecslést.

Konkrét ajánlatot természetesen csak az értékbecslés után tudunk tenni, ezért első körben alaposan szemügyre kell vennünk az adott órát. Legyen akármilyen régi vagy ütött-kopott órája is, az értéke bizonyos esetekben – például, ha az óra történelmi jelentőséggel bír – egészen kimagasló lehet.

Antik fali-, álló-, zseb- és karóra felvásárlás készpénzért

Derítse ki vagyontárgya piaci értékét!

Akár hagyatékból származó óra került a birtokába, vagy éppen az új otthona padlásán talált egyet a dobozok valamelyikében, ne hagyja, hogy a vagyontárgya elkallódjon. Inkább keresse a régiségekben jártas szakembereinket, akikkel az értékbecslés során fillérre pontosan megállapítjuk az óra értékét.

Hogyan történik az antik órák felvásárlása?

1. Kapcsolatfelvétel

Első lépésként keressen minket bizalommal a 06302346820 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Látogasson el galériánkba, vagy válassza az ingyenes helyszíni kiszállást egy Önnek alkalmas időpontot megjelölve, hogy csapatunkkal szemügyre vehessük az antik óráit. Az ország teljes területén ingyenes kiszállást biztosítunk, így ha minket választ, semmilyen kiadással nem kell számolnia.

2. Régi, antik óra értékbecslése

Tapasztalt galériánkkal tüzetesen megvizsgáljuk a szóban forgó órája értékét és állapotát, majd konkrét ajánlatot adunk Önnek. Értékbecslőinkkel még a kevésbé népszerű márkákat is pontosan ismerjük, ezért garantáltan meg tudjuk állapítani az órája értékét a jelenlegi piaci árak alapján. Amennyiben az ajánlatot megfelelőnek tartja, már csak a tranzakció marad hátra.

3. Vásárlás

Antik óráit minden esetben készpénzbeli fizetéssel és azonnali szállítással vesszük át. Akár egy ónémet vagy barokk stílusú órát szeretne eladni, az ajánlatunk elfogadása után még aznap megvásároljuk a vagyontárgyát. Így azonnal készpénzhez jut.

Kérje ingyenes online értékbecslés szolgáltatásunkat!

Antik órák esetén akár az interneten keresztül is elvégezzük az értékbecslést. Kérjük, hogy ehhez a lehető legélesebb képminőségben láthassuk az óráját, hogy még a legkisebb részleteket és alkatrészeit is megvizsgálhassuk. Akár online vagy személyes értékbecslést választ, nálunk mindkét esetben díjmentesen megtudhatja, mennyit is ér a vagyontárgya. Döntsön az Önnek kényelmesebb lehetőség mellett!

Egyéb hagyaték és régiség felvásárlásában is számíthat ránk

Az órák mellett egyéb régiségeket és hagyatékokat is szívesen felvásárolunk. Ha nemcsak órával, hanem régi festménnyel, bútorral vagy éppen porcelánnal is rendelkezik, egyúttal azoknak az értékét is megállapítjuk.

Miért minket válasszon?

 • Ingyenes helyszíni kiszállást biztosítunk. Az ország teljes területén díjmentes kiszállással látogatunk el Önhöz, hogy felmérjük a birtokában lévő órák értékét.
 • Ingyenes értékbecslést nyújtunk. Nálunk az értékbecslés sem kerül pénzbe, így semmit nem veszíthet a találkozásunkkal. Kollégáinkkal azonnali árajánlatot adunk.
 • Kimagasló áron vásároljuk fel antik óráit. Profitáljon a lehető legtöbbet régi órái értékesítéséből, és döntsön a Budapest Antik Galéria mellett.

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.