BUDAPEST ANTIK

BÚTOR FELVÁSÁRLÁS

készpénzes antik bútor felvásárlás

HÍVJON BIZALOMMAL!

INGYENES ÉRTÉKBECSLÉS 

HÍVÁS

 

Tel: 06302346820

E-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

Bútor felvásárlás és értékbecslés

Különféle bútorok széles skálájával találkozhatunk. A többféle bútordarabok és garnitúrák praktikusabbá és kellemesebbé teszik otthonainkat. Bútorainktól válnak kényelmesebbé mindennapjaink, zavartalanná az ágyban való alvás és felejthetetlenné a családi vacsorák hangulata. A civilizáció kezdetéről a bútorok megjelenésével beszélhetünk. Az őseink, ahogyan felhagytak a gyűjtögető, halászó, vadászó életmóddal, s elkezdtek a barlangok helyett egyszerű építésű földházakban élni, a bútorok is megjelentek. Elsőként az asztal, amely a közös étkezések szakrális központjaként szolgált. Ezután az ülőalkalmatosságok, hogy az emberek körbe tudják ülni az asztalt.

Az antik bútorok hatalmas értéket képviselnek

A történelem során sem volt ez másképp. Azonban az egykoron készült bútorok nem tömeggyártásban lettek előállítva, így legtöbbjük a mai napig megőrizték minőségüket és kiváló állapotukat. Minden századnak megvolt a maga művészettörténeti korszaka. Az építményekhez hasonlóan a bútordarabokat is a korszellemnek megfelelően készítették. Például a 17-18. században hatalmas népszerűségnek örvendett az előkelő nemesi családok körében a barokk asztal. Ennek köszönhetően rendkívül sok régi, akár több száz éves enteriőrrel találkozhatunk.

Ha legközelebb antik hintaszékén pihen, vagy éppen levelet ír ónémet íróasztalán, netán rusztikus étkezőasztala mellett falatozgat, jusson eszébe, hogy bútordarabjai micsoda értéket képviselnek. Lehetséges, hogy a székét korábban főúri személy használta, vagy a szekrényében évszázadokkal ezelőtt egy nemesi família tárolta ruháit.

Antik bútor felvásárlás és értékbecslés

Ne hagyja, hogy antik bútordarabja az enyészeté váljon

Azonban sokak számára egy-egy antik és régi bútordarab csak a hasznos helyett foglalhatja. Kár volna, ha ezek az igazán patinás darabok a padlásra vagy a kerti fészerbe kerülnének elfekvőbe, hiszen állapotuk gyorsan megromolhatna és visszafordíthatatlan károk keletkezhetnének bennünk. Az is előfordulhat, hogy az antik bútorokat végül kidobják. Ezért jó megoldás a bútorok eladása. A bútor felvásárlás során akár olyan ritka darabok is előkerülhetnek, amelyek királyi vagy nemesi család birtokában voltak.

Mindenki jól jár

Az antik bútorokért kapott összeg sok mindenen múlik. Az eladáskor kapható pénz mennyisége a bútor állapotától, származási helyétől, készítési módjától, korától függhet. Az antik bútorokra óriási a kereslet az egész világon. Gyűjtők, múzeumok, régiségkedvelők hatalmas vagyonokat költhetnek el egy régi asztalra, szekrényre, székre, komódra, kanapéra. Az értékesítéssel jól járnak az eladók is, valamint a világ kulturális kincsei is megmenekülhetnek a pusztulástól.

Együtt megmenthetjük az antikvitás csodáit

Galériánk magas áron vásárol fel különböző stílusjegyben (gótikus, ónémet, empire, rokokó, barokk, biedermeier, klasszicista, art nouveau stb.) készült bútorokat, azonnali készpénzes kifizetéssel.

Munkatársaink az ország egész területén ingyenesen szállnak ki, hogy felmérjék az értékesíteni kívánt bútordarabok állapotát, értékét. Megbízható kollégáink évtizedes szakértelemmel, tapasztalattal rendelkeznek a régiségkereskedelemben. Cégünk alkalmazottjait rendszeresen foglalkoztatják hazánk neves művészettörténészei, illetve dolgoznak együtt a legismertebb hazai műgyűjtőkkel.

Bútor felvásárlás készpénzért

Antik bútor felvásárlással kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonszámunkon: 06302346820 kérhet ingyenes értékbecslést, illetve ajánlatot. Keressen fel bennünket bizalommal, hiszen galériánk a legmagasabb áron folytat bútor felvásárlást! Vegye igénybe bátran szolgáltatásainkat!

Érdekességek a bútorokról

 • Miért "trónol" a király? A korai történelem során a székeken és trónokon általában csak a magasabb, kiváltságosabb osztályba tartozók és a királyok foglalhattak helyet. Az alsóbb osztályok népei csak hokedlin vagy sámlin ülhettek.
 • A székek egészen a 16. századig nem számítottak népszerűnek. Azelőtt az emberek köveken és fa padokon ültek.
 • Az ismert legrégebbi szék az egyiptomi kultúrából származik, melynek kora 5000 év körüli.
 • A világ legidősebb könyvespolca az Oxford Egyetem Bodleian Könyvtárában található.
 • Magyarországon a karácsonyi ünnepkör része a December 13-ai Luca nap. Az emberek ilyenkor kezdik építeni a háromlábú lucaszéket, amely hosszú napokig készül. A néphagyomány szerint a szentesti éjféli misén, aki feláll a székre, az meglátja, hogy ki boszorkány a templomban.
 • Egy kanapé átlagos élettartalma nyolc év.
 • A valaha legdrágábban elkelt széket (28 millió USD) a francia Yves Saint Laurent birtokolta.
 • A görgős irodai szék feltalálója Charles Darwin, az evolúcióelmélet kidolgozója.
 • I. Ferenc József magyar király és osztrák császár dolgozószobájában csupán egy egyszerű íróasztal, egy szék, illetve Erzsébet császárnét ábrázoló kép volt található. A császár-király a magánhelyiségeiben mellőzte a díszes berendezéseket. A szemfényvesztést elutasító uralkodó éjszakánkét egy puritán vaságyra hajtotta álomra a fejét.
 • A babonás emberek gyakran párosítanak egyes bútordarabokhoz balszerencsét. Az egyik leghíresebb elátkozott tárgy Thomas Busby széke. Az ülőalkalmatosság mai napig megtekinthető egy angliai múzeumban. A hírhedt széket állítólag 1702-ben egy halálra ítélt bűnöző átkozta meg, azóta pedig több száz áldozatot szedett.

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.