ingyenes festmény értékbecslés

Egy értékbecslés eldöntheti, vajon érdemes-e megtartania vagy éppen eladnia antik festményét. Az értékbecslés nagyszerű alkalom lehet arra, hogy megtudja, valójában mennyit is érnek féltve őrzött műtárgyai.

Az online festmény értékbecslés 4 lépése

Galériánk kötöttségek nélküli, ingyenes festmény értékbecslést kínál online meglévő és leendő ügyfeleink részére.

A következőkben összegyűjtöttük a festmények értékbecslésének legfontosabb lépéseit és részleteit.

1. Készítsen egy éles és megfelelően megvilágított fotót felbecsültetni kívánt festményről. A festményt egy egyszínű háttér (lehetőleg fehér) előtt, nappali világosságban fotózza.

2. Töltse ki a weboldalunkon található kapcsolati formulát, ahol tallózni is tudja festményéről készült képeit. Azonban, ha Ön inkább e-mailben juttatná el hozzánk műalkotásáról készített felvételeit, akkor a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keressen fel bennünket. Fontos, hogy bármelyik megkeresési formát választja, üzenete tartalmazza nevét, telefonszámát és e-mail címét egyaránt.

3. Amennyiben bármilyen háttér-információval rendelkezik a festménnyel kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk azokat, hogy a legpontosabb értékbecslést készíthessük el.

4. Végezetül, bármilyen kérdése adódna, írja meg nekünk.

Ezen egyszerű szempontokat betartva akár órákon belül sor kerülhet a festmény ingyenes értékbecslésére. A megállapított értéket követően, galériánk szakemberei ajánlatot tesznek a festmény azonnali készpénzes felvásárlására. 

A festmény felvásárlás menete

A régi festményekre hatalmas a kereslet a műkincspiacon. Műkedvelők egy-egy képért óriási vagyonokat fizetnek, hogy a nappalijukban kitehessék kedvenc festőjük egyik képét. A bizonytalan gazdasági világválság nem roppantotta meg a régiségkereskedelem menetét, az továbbra is nagyon biztos lábakon áll. A múzeumok, kiállítások most sok helyen zárva vannak a világban, ám az internet új lehetőségeket kínál az eladóknak és a vásárlóknak egyaránt. Például az ingyenes online festmény értékbecslést. A személyes kontaktok csökkentésének szomorú időszakában az internetes felmérés a legbiztonságosabb módja, hogy pontos becslést kapjuk az értékesíteni kívánt régi festményről. Otthonunk kényelméből, biztonságosan csupán néhány kattintással elvégeztethetjük az állapotfelmérést. Nem kell idegent fogadnunk az ingatlanunkban, vagy személyesen befáradnunk a régiségkereskedésbe, ezzel akár felborítva szoros napirendünket.

Nagyon fontos a festmény értékbecslés!

A festmény eladás előtt érdemes felbecslést végeztetni szakértőkkel. A festmény értékbecslés során rájöhetünk, hogy pontosan mennyit ért az értékesítésre szánt kép. Az üzletkötés előtt már tisztában lehetünk régi festményünk kulturális értékével, s így biztosan nem válunk átverés áldozatává. Sajnos a hírekben rengeteg olyan történetet lehet olvasni, amikor a laikus eladótól jóval a műkincspiaci áron alul vette meg a vásárló a festményt, majd busás haszonnal adta tovább másnak. Rendkívül fontos, hogy a becsléssel megbízható galériát, régiségkereskedőt keressünk fel. Érdemes a kiválasztott cégnek utánanézni, s tájékozódni a korábbi ügyfeleik elégedettségi mutatójáról. Kis szerencsével nemcsak megbízható és tapasztalt szakembereket foglalkoztató galériát fogunk találni, de a becslést követően lehetséges, hogy már az eladást is nyélbe tudjuk ütni. A festmény eladásból szép összeggel gazdagodhat családunk pénztárcája, az értékesített kép pedig megmenekült a szemetestől és büszkén lóg új gazdája otthonában a falon.

Festmény értékbecslés kollégáinkkal

Galériánk szakemberei hosszú évek kemény munkája során rengeteg tudást, tapasztalatot szereztek a régiségkereskedelemben. Megbízható, ügyfélbarát alkalmazottaink az ország egész területén ingyenesen szállnak ki, hogy elvégezzék a kliensek antik tárgyairól az ingyenes állapotfelmérést. Az óriási érdeklődés miatt munkatársainknak eltarthat egy-két napig, amíg fel tudják Önt keresni otthonában, hogy elvégezzék a becslést. Szerencsére a modern korban csupán pár fotó készítésével és feltöltésével néhány óra leforgása alatt pontosan megtudhatja, hogy mennyit ér a nagyszülők hálószobájában lévő kép. Az online festmény értékbecslés során ugyanolyan nagyszerű állapotfelmérést fog kollégainktól kapni, mintha személyesen bonyolították volna a műveletet. Ne feledje, nem csak a legjobb szakembereket foglalkoztatjuk, de cégünk kiemelten magas áron, akár azonnal készpénzzel fizet a festmény felvásárlás során.

Amennyiben további kérdései adódnának a festmény értékbecsléssel és felvásárlással kapcsoltban, tegye fel őket bátran! Keressen bennünket a 06302346820-as telefonszámon.

Keressen fel bennünket bizalommal!

Festmény felvásárlás

 

Régi festmények porosodnak a padlásán, és nem tudja, hogy mennyit érhetnek? Forduljon hozzánk bátran, mi megadjuk a pontos választ!

Legyen szó magyar vagy külföldi festők alkotásairól, a Budapest Antik kiemelten magas áron vásárolja fel az antik és kortárs festményeket is. Egy előzetes értékbecslés után – ha elfogadja az ajánlatot – azonnal, készpénzes fizetéssel vásároljuk fel a festményeit.

 

Festmény felvásárlás

Festmény felvásárlás kiemelt magas áron

Porcelán felvásárlás készpénzért

Porcelán felvásárlás

 

Akár eozinos festésű Zsolnay porcelánok vagy éppen Herendi étkészletek vannak a birtokában, ne hagyja őket a szekrény mélyén kallódni. Ugyanis a különböző porcelángyárak által készített kerámia és porcelán termékek a hazai és a külföldi műkincspiacokon is hatalmas népszerűségnek örvendenek.

A régiségkereskedők és a műkincsgyűjtők szüntelenül újabb és újabb darabokat keresnek felvásárlásra, ezért ha pénzzé szeretni tenni a porcelán tárgyait, bátran keressen minket.

Galériánk kimagasló tapasztalattal rendelkező szakembereivel állunk a rendelkezésére, hogy a gyors és ingyenes értékbecslést követően készpénzért vásároljuk meg a porcelánjait.

 

Porcelán felvásárlás

Zsolnay porcelánok felvásárlása készpénzért 

Antik bútor felvásárlás

 

A minőségi és értékálló anyagokból készült, stílusos bútorok hosszú évszázadokon át csak a kiváltságosok számára volt elérhető. Azonban az antik bútorok napjainkban rendkívül keresetté váltak, értékük pedig töretlen.

Van egy megkímélt ónémet ülőgarnitúrája? Vagy egy barokk dohányzóasztal lapul a padlásán? Galériánkkal ingyenesen felmérjük az értékeit, és akár órákon belül felvásároljuk a kisebb-nagyobb antik bútorait.

 

Antik bútor felvásárlás

Antik bútor felvásárlás

 

Antik bútorok felvásárlása készpénzért

Arany és ezüst ékszerek értékbecslése és felvásárlása

 

Aany és ezüst fal- és karórák felvásárlása és értékbecslése

Arany és ezüst felvásárlás

 

Megunta az ékszereit, vagy a közelmúltban örökölt néhány régi darabot? Csapatunkkal készpénzért vásároljuk meg a nemesfém ékszereit. Ha már nem viseli az arany nyakláncát vagy az ezüst karkötőjét, keressen minket bizalommal, és azonnali árajánlatot nyújtunk.

Csapatunkkal egyedi készítésű arany és ezüst, illetve antik ékszereket is felvásárolunk. Ha előnyös áron szeretné eladni arany és ezüst gyűrűit, fülbevalóit vagy karláncait és egyéb ékszereit, a Budapest Antik Galériára mindig számíthat.

 

Arany és ezüst felvásárlás

 

Ezüst és arany ékszerek felvásárlása készpénzért

 

Ezüst és arany hagyatékok felvásárlása

Antik óra felvásárlás

 

A legkisebb antik zsebórákat, karórákat és fali órákat egyaránt felvásároljuk. Akár kifejezetten régi vagy egészen új állapotú antik órákat tart a birtokában, galériánkkal az ingyenes értékbecslés és az ajánlat elfogadása után megvesszük azokat. Ha elsőre úgy gondolja, hogy nem is érhet sokat az órája, akkor is bátran tegyen velünk egy próbát.

 

Antik óra felvásárlás

 

Antik óra felvásárlás kiemelt magas áron

Teljes hagyaték felvásárlás készpénzért

Hagyaték felvásárlás

 

Sokan már el is feledkeztek a korábban generációkon át őrzött és dédelgetett hagyatékokról és régiségekről. Pedig ezeknek az értékes tárgyaknak sokkal jobb helyük is lehetne, mint a pince vagy a padlás egyik zuga.

Ne ajándékozza vagy adja el hagyatékait méltánytalan áron, inkább bízza profi kezekre az értékbecslést, és profitáljon belőlük. Az ország egész területén ingyenes kiszállással állapítjuk meg a régi ingóságai értékét, így Ön reális képet fog kapni az értékükről, és semmit nem kockáztat.

 

Hagyaték felvásárlás

Hagyaték felvásárlás készpénzért, Budapesten

Rólunk

Hagyatékból megmaradt ékszereivel, antik festményeivel, régi Zsolnay és Herendi porcelánok eladásával kapcsolatban keressen fel bennünket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A régiség felvásárlás menetét követően a galéria az adott műtárgy vagy műtárgyak elszállításáról is gondoskodik (országos lefedettséggel).

e-mail: budapestantik@keszpenz-azonnal.hu

mobil: 06302346820

cím: 1013 Budapest, I. kerület, Alagút utca 4.

közösségi oldalaink:

Felvásárolunk...

 • olajfestményeket
 • porcelánokat
 • antik bútorokat
 • aranyat és ezüstöt
 • antik órákat (karórákat, asztali, fali és álló órákat)
 • hagyatékokat
 • lakberendezési tárgyakat
 • magyar és külföldi festményeket 
 • teljes hagyatékot (lakáskiürítést is)
 • ezüst tárgyakat (cukordobozokat, étkészleteket, gyertyatartókat, minden ami ezüst)
 • antik arany ékszereket (kimagasló áron)
 • antik szobrokat (bronz, ón, réz, kerámia, ezüst)
 • katonai tárgyakat (kitüntetéseket, katonai tőröket, katonai ruhákat)
 • régi pénzérméket, papírpénzeket
 • régi szőnyegeket (kopott, hibásat is)
 • teljes könyvtárakat (lexikonokat, képeslapokat, levelezőlapokat)
 • Herendi és Zsolnay porcelánokat (figurákat, étkészleteket, vázákat, Kovács Margit kerámiákat)

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy igényelje ingyenes értékbecslési szolgáltatásunkat! Adja meg telefonszámát, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolatba léphessünk Önnel.
Húzza ide a fájlokat a feltöltéshez, vagy Tallózás

Weboldalunkon sütiket, azaz ún. cookie-kat használunk az oldal megfelelő működéséhez és statisztikai adatok gyűjtéséhez. Részletek az adatvédelmi nyilatkozatban.